Om os

Om Fjordens Bedemand

Lidt om Lykke (ejer):

Jeg har altid arbejdet i service branchen, og jeg sætter en stor ære i at hjælpe andre mennesker, hvilke også er en af grundende til at vi har valgt at starte en bedemands forretning.

Jeg er uddannet butik slagter efterfølgende levnedsmiddeltekniker og har sideløbende læst til merkonom i økonomistyring. Jeg sætter en ære i at gøre mit arbejde bedst muligt , hvilke også er grunden til at jeg har valgt at starte på uddannelsen som eksamineret bedemand.

I min fritid er jeg håndboldtræner, og har selv spillet meget håndbold, men nu løber jeg og går lange ture når tiden er til det.

Lidt om Gert:

Jeg er uddannet butik slagter efterfølgende levnedsmiddeltekniker. Jeg har været selstændig siden 2001 og har altid arbejdet i servicebranchen, da jeg nyder at hjælpe andre mennesker.

I min fritid er jeg engageret jæger og er medlem af en jagtforening, hvor jeg også er bla riffelinstruktør.

Vi er bosat i Slangerup og har 2 voksne børn.

Lidt om vores virksomhed:

Vi er en nyopstartet virksomhed, men vi har kørt selvstændig virksomhed siden 2001.

Vi bestræber os på at yde den bedst mulig service for jer, hvilke vi bla gør ved at være medlem af Danske bedemænd.

Vi starter et hvert forløb med en personlig samtale, hvor vi klarlægger tingene efter jeres ønsker uanset om det er en begravelse, bisættelse eller andet I ønsker.

Vi behandler hver sag individuelt og professionelt og det er yderst vigtigt for os at I føler jeg trygge.

Vi sørger for bla for at indgive en dødsanmeldelse, ansøgning af begravelseshjælpe mm.

Fjordens bedemands rolle

Når du kontakter fjordens bedemand vil vi gøre alt for at støtte jer gennem planlægningen af bisættelsen/begravelse eller hvad I ønsker. Vi lytter nøje til jeres og eventuelt afdødes ønsker og behov, og tilbyder professionel vejledning for at sikre, at ceremonien bliver en personlig og værdig afsked.

Uanset hvad I foretrækker , står vi klar til at imødekomme jeres ønsker. Vi bistår med alt fra valg af kiste, urne og blomsterarrangementer til organisering af selve ceremonien og efterfølgende askespredning eller urnenedsættelse.

I denne svære tid er vores primære opgave at tage hånd om de praktiske forhold. Vi koordinerer alle detaljer omkring ceremonien, så pårørende kan hvile i at mindes og ære den afdøde. 

Kontakt Fjordens Bedemand

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.