Min sidste vilje

Guide til min sidste vilje

Min sidste vilje er et dokument , som hjælper dig og dine efterladte med at opfylde dine ønsker til evt: højtid, samler, blomster, gravsted mm.

For mange er det en lettelse at få sine ønsker beskrevet og det kan være en stor hjælp til de pårørende, så de ved hvilke beslutninger de skal træffe og i sidste ende og hjælpe dem i deres samtale med bedemanden, præst osv.

Man kan igennem danske bedemænd også lave en begravelsesopsparing i Elysium, således skal de pårørende heller ikke tænke på økonomien.

Man kan udfylde min sidste vilje både på papir som du kan få udleveret af din bedemand eller man kan gøre det elektronisk, som beskrevet herunder.

Ønsker du at udfylde min sidste vilje er vi gerne behjælpelig med dette ellers er du også meget velkommen til at følge nedenstående link.

Kontakt Fjordens Bedemand

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.